Política de lliurament

Em comprometo a lliurar les teves comandes en un màxim de 7 dies hàbils. Em sap greu, no sóc Amazon (ni ganes!), i entre canviar bolquers i cuidar de l’hort em comprometo a fer-ho tan ràpid com pugui. El paquet s’enviarà  a l’adreça facilitada en el formulari, i si ho desitges, pots especificar una direcció de factura diferent a la d’enviament. Rebràs la teva comanda via correu certificat, dins d’un sobre amb bombolletes que podràs petar tranquil·lament mentre gaudeixes del producte adquirit.

En cas d'observar desperfectes en l'embalatge del paquet, no l’accepteu. Si es produeix aquesta situació, envieu un correu electrònic a joanturu@hotmail.com indicant què ha passat.

Després de fer la teva compra rebràs un correu de confirmació de comanda, aquest correu s’envia automàticament pel sistema informàtic amb el llistat del que has comprat.

Els enviaments es tramiten de la següent manera :

1. Tu fas la comanda

2. Pagues la comanda

3. Preparo la teva comanda

4. Reps el paquet via correu certificat

Devolucions

Si no quedes satisfet amb el producte adquirit disposes de 7 dies hàbils per renunciar a la teva comanda (els 7 dies comencen a partir del dia que rebis la comanda). Per tal de realitzar la devolució els productes adquirits hauran d’estar en perfectes condicions i sense utilitzar.  Les despeses d’enviament seran a càrrec teu, menys en el cas que la devolució sigui fruit d’un error meu o altres causes (responsabilitat meva).

Un cop hagis decidit retornar la compra realitzada, envia un correu a joanturu@hotmail.com especificant:

-Nom i cognoms.

-Número i data de la comanda

-Telèfon

-Motiu de la devolució

Un cop rebut el correu, et facilitaré una adreça per retornar el producte. Un cop rebut i comprovat que el producte es troba en perfectes condicions, et retornaré l’import de la teva compra o te’l substituiré per un altre del mateix valor o superior. Tanmateix, t’informo que, tal com indica l’article 120 de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries (TRLGDCU), respondré de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament, sempre que ens hagis informat d’aquesta falta de conformitat en els següents dos mesos de la data en que vas tenir coneixement d’elles.